Om os

Vi er eksperter på fødevaresikkerhed, lovgivning og egenkontrol.
Subveni Fødevaresikkerhed ejes og drives af Per Olsen & Christina Lowies Jensen. Vi hjælper i dag omkring 80 virksomheder med alt fra elektronisk egenkontrol, rådgivning om fødevarekvalitet og fødevaresikkerhed, import, eksport, fødevarekontaktmaterialer, analyser, audits og certificering.
Vi arbejder sammen med en lang række af virksomheder, der er eksperter på områder som fx skadedyr, analyser af fødevarer samt udstyr til prøvetagning, laboratorier og temperaturovervågning samt elektronisk egenkontrol. Vi mener hermed at kunne give vores kunder den bedste sparring fordi vi hele tiden er i tæt kontakt med virksomheder, der er eksperter på områder, der har en tæt forbindelse til vores eget kerne område.

Hvorfor vælge os?
Subveni kommer af latin og betyder hurtig hjælp – det er præcis det, der kendetegner os. Vi danner os hurtigt et overblik over udfordringer, og er effektive og målrettede omkring beslutninger og løsninger, og så følger vi altid et problem til dørs. Vi har en pragmatisk tilgang til fødevaresikkerhed, der betyder at fx egenkontrol skal være enkelt for brugere og systemer og lovgivning skal implementeres med sund fornuft.